Mine Hunde 

 
Allerede i 1965 som helt nygifte fik vi vores første hund og vi har haft hund lige siden. Da det altid er svært at sige farvel til en gammel hund, er det uretfærdigt over for den nye at sammenligne, så vi har ofte valgt en anden race - også fordi det har været morsomt at lære forskellige racer at kende.
Vi har altid valgt hunde i mellemstørrelse, da vi synes at det passer bedst til os og det har været racer, der passede ind i familien på det pågældende tidspunkt. De to første var uden stambog og måske var vi ikke omhyggelige nok med at vælge, så derfor blev de måske heller ikke ret gamle. Cocker Pussi havde så alvorlig hofteledsdysplasi, at det endte med, at vi måtte tage afsked med hende. Gravhunden Lasse fik tarmslyng og var heller ikke glad for at flytte fra gården til til et hus i byen. Måske var det godt, at han ikke blev så gammel.
Med Bella, den første Beagle, kom vi ind i en helt ny "hundeverden" med udstillinger og forskellige former for træning, som vi har dyrket lige siden. 
Her er en oversigt over vores forskellige hunde. Desværre var vi ikke så gode til at fotografere i de første år, så der findes ikke så mange billeder af de tidligste hunde. Under nogle af hundene er der link til flere billeder.
Cockerspaniel Pussi 1965 - 1972 Gravhund Lasse 1972 - 1977 Puddel Pussi 1977 - 1989

Beagle Bella 1990 - 2003

Beagle Soffy 1993 - 2005

     
 

Schnauzer Amie 2005 - 2015

  Beagle Nita 2015 -