Hus og have

STARTSIDE    EBELTOFT BY    NATUREN    HUS OG HAVE    SLÆGTSFORSKNING    MINE HUNDE    FERIER

I 1981 byggede vi her i Ebeltoft et lille, bitte sommerhus, som vi havde meget glæde af, mens vi boede i Tørring. Da Ebeltoft er min barndoms by, syntes jeg, at det var dejligt at have tilknytning til byen og den smukke egn igen. Området blev inddraget til byzone, hvilket vi benyttede os af, da vi i 1996 besluttede os til at flytte til Ebeltoft. Vi byggede selv et helårshus i forbindelse med sommerhuset. Huset er et træhus med terrasser og hyggekroge hele vejen rundt, så der hele sommeren er et hyggeligt sted at være, uanset vejret.

  Billeder fra husetOmrådet her i Ekkodalen var tidligere fyrreplantage, meget kuperet og jordbunden kun sand. Det er slet  ikke egnet til have, men som tiden gik, blev der alligevel fyldt lidt muldjord på hist og her, købt sækkevis af spagnum og anden egnet blomsterjord. Der blev lavet et lille havebassin til guldfisk og masser af frøer og endelig et drivhus. Det indeholder nu til dags kun en dejlig vin med store, søde druer og hyggelige havemøbler, som bruges i det tidlige forår eller det sene efterår, når det ellers er for koldt til at være ude.  

2 containere fyldt med natursten i alle størrelser anvendtes til at opdele haven i flere niveauer og i dag har vi en hyggelig have, selv om det kan være lidt svært at holde liv i planterne, specielt i en tør sommer. 

Året rundt i haven